Officiële opening van het nieuwe kantoor Laudy Bouwservice & Ballast Nedam Materieel

De officiële opening van het door Laudy Vastgoedontwikkeling ontwikkelde kantoor van Laudy Bouwservice & Ballast Nedam Materiaal is feestelijk gevierd. Met het doorknippen van een lint opent algemeen directeur Laudy Groep Raymond Veugelers het nieuwe kantoor in Sittard: “Het is fijn dat we dit moment met onze collega’s van Bouwservice én diverse opdrachtgevers en adviseurs gezamenlijk kunnen vieren. Er staat een prachtig gebouw waar vanuit onze collega’s in alle ruimte en professionaliteit kunnen werken en opdrachtgevers kunnen ontvangen. Uiteraard heeft Laudy Vastgoedontwikkeling dit gebouw zelf ontwikkeld en heeft Laudy Bouw & Ontwikkeling het gebouw gerealiseerd. Daar ben ik trots op!”

Bouwservice was sinds de jaren tachtig gevestigd aan de Gasthuisgraaf op Industrieterrein Noord in Sittard, maar die locatie voldeed niet meer. Tijd dus voor een nieuwe plek die door Laudy Vastgoedontwikkeling ontwikkeld werd op het eveneens in Sittard gelegen bedrijventerrein Fortuna. Dat het nieuwe onderkomen – 700 m2 bedrijfshal gekoppeld aan twee kantoorlagen en een opslag- en parkeerterrein – ook door Laudy Bouw & Ontwikkeling en haar vaste partners zelf gebouwd werd, mag duidelijk zijn. Vanuit de nieuwe plek zal het Bouwservice-team haar werkzaamheden verrichten, zoals transformaties van bestaande gebouwen, verbouwingen, kleinere projecten en onderhoudswerkzaamheden.

Fraai en efficiënt

Dat je ontwikkelt en bouwt voor jezelf was ook voor projectmanager Bouwservice Martijn Zoetbrood best bijzonder zegt hij. “We zijn zeer tevreden over het resultaat.” Met zijn rondingen en fraaie, speelse gevelbeplating aan de bovenzijde oogt het mooi vanaf de buitenkant; binnen overheerst vooral ook efficiency. De fundering en staalconstructie omschrijft Zoetbrood als traditioneel. “Daar geen toeters en bellen. Opvallender: met dank aan onder meer 232 zonnepanelen op het dak en een optimale isolatie van het gebouw is het gebouw gas-loos en selfsupporting met energielabel A+++++.” Een kleine 20 medewerkers hebben op de nieuwe locatie een vaste werkplek, voor vijftien bouwplaats medewerkers van Laudy Bouwservice wordt het de uitvalbasis naar de opdrachtgevers.